Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Voel u de koning van de wereld in een luchtballon!

Yves Lannoy Ballooning bezorgt u een spectaculaire ervaring in één van onze luchtballonnen, inclusief champagnereceptie achteraf. Vraag ook naar onze originele cadeaubonnen!
Ballonvaarten zijn perfect als incentive voor bedrijven,

maar ook als uniek geschenk voor een speciale gelegenheid. Kies voor een origineel cadeau en verras met een van onze spectaculaire ballonvaarten in de regio Limburg!

Particulieren

Dolle pret gegarandeerd met een exclusieve ballonvaart boven uw eigen streek. Geniet volop van het adembenemende uitzicht en nadien van een glaasje bubbels. Waar we opstijgen? Dat beslist u!

Bedrijven

Een ballonvaart is een ideale incentive om uw werknemers te motiveren. Of waarom geen exclusieve eigen promoballon voor uw bedrijf, net zoals Passe-Partout, S-Televisie of Radio Nostalgie?

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk voor een jubileum, verjaardag of ander event? Verras met een spannende ballonvaart en doe een onvergetelijke ervaring cadeau!
Specialiteiten

Ga voor een uniek en onvergetelijk moment: een ballonvaart over Limburg!

Wie al een ballonvaart meemaakte, zal het beamen: het is een weergaloze ervaring vanuit een apart  perspectief.  Zweven in de lucht op het tempo van de wind is een heerlijk gevoel dat nooit verveelt.

Wilt u ook graag een exclusieve ballonvaart in Limburg  beleven? Romantisch met z’n tweetjes, met een groepje vrienden of collega’s? Wij bezorgen u altijd een unieke ervaring! In onze ruime vloot vindt u luchtballonnen van verschillende grootte, geschikt voor 3 tot 12 passagiers.

Werp hier een blik op onze ballonnen!

Hoe ziet uw ballonvaart eruit?

• Eén uur voor de vaart spreken we af op de door u gekozen locatie
• Dan gaan we de lucht in voor minstens één uur!
• Na de landing is er een afscheidsreceptie met champagne of frisdrank à volonté
• U ontvangt een certificaat als aandenken aan de ballonvaart

Yves Lannoy Ballooning is een op-en-top professioneel bedrijf, gegroeid uit pure passie voor ballonvaren. Momenteel exploiteren we een vijftal commerciële ballons voor grote bedrijven zoals Het Nieuwsblad, S-Televisie, RTV, Passe-Partout en Radio Nostalgie.

Meer weten over ballonvaart in Limburg?  Of wilt u meteen een afspraak vastleggen? Neem dan contact op via 0478/51.57.30. U kunt ons elke werkdag bereiken van 10 tot 17u. Ook ballonvaarten in andere provincies zijn mogelijk!

Ballonvaart in Limburg: een unieke ervaring hoog in de lucht

In een luchtballon voelt u zich de koning van de wereld. Laat u rustig meegolven op het tempo van de wind, geniet van een adembenemend uitzicht en beleef intens plezier met je vrienden, collega’s of familie. Uw ballonvaart vindt plaats waar u maar wil: in de regio Limburg of eender waar in het land!

Wat met hoogtevrees? Wie geen contact heeft met de grond, heeft er geen last van. Door het zachte stijgen en dalen went u bovendien erg snel aan de hoogte. Koud is het evenmin tijdens een ballonvaart: de gevoelstemperatuur aan boord van is zelfs iets beter dan de reële temperatuur.

Wilt u graag meer informatie over onze voorwaarden? Bekijk hier het prijsoverzicht! Al deze prijzen zijn all-in: er worden geen bijkomende kosten aangerekend. Ook de verzekering is altijd inbegrepen.
© 2014-2017 Yves Lannoy Balloonings
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Yves Lannoy Balloonings
Ambachtsstraat 12
2450 Meerhout
GSM: +32 478515730
Contacteer ons